Pré Wonen zoekt een Contractbeheerder Installaties

voor 32 - 36 uur in de week

 

“Als het gaat over contracten of technische gebreken met betrekking tot de installatietechniek van ons bezit ben jij het aanspreekpunt. Het combineren van jouw kennis over installaties en je ervaring in contractbeheer maakt deze functie veelzijdig en uitdagend. Je staat in nauw contact met je collega’s van Pré Wonen, maar zeker ook met de leveranciers en onze huurders.“ - Paul Rovers, Teamcoördinator Planmatig Onderhoud

Wat ga je doen?
Je bent als Contractbeheerder Installaties verantwoordelijk voor het beheren van de administraties van lopende contracten. Je levert voortgangsrapportages over de prestaties van leveranciers en je ondersteunt de teamcoördinator Planmatig onderhoud met het leveren van input t.b.v. contractinkoop en -management.  Voor de huurders, leveranciers en interne stakeholders ben je het aanspreekpunt wanneer er vragen of problemen zijn over contracten. Naast contractbeheer coördineer en monitor je het oplossen van technische gebreken aan de installaties van ons bezit.

De contracten die jij beheert gaan over: cv/mv-ATD (automatische deuropeners), liften, zonnepanelen, intercominstallaties, hydroforen, airco units, groenvoorziening en brandveiligheidsinstallaties.

Jij…
Installatietechniek (cv, mv, en wtw) kent voor jouw geen geheimen. Daarbij weet hoe je om moet gaan met contractbeheer en je hebt hier al de nodige kennis en ervaring in opgedaan. Je bent nieuwsgierig en als het over verbeteringen gaat neem je een actieve houding aan. Je bent communicatief vaardig en durft positief kritisch naar de werkwijze van jouw en je collega’s te kijken en kunt hier feedback op geven. Je bent stressbestendig en werkt nauwkeurig. Kwaliteit gaat in dat geval boven snelheid. Je bent digitaal vaardig en beschikt minimaal over mbo werk- en denkniveau. Ervaring in de corporatiesector is geen must.

Wie zijn wij?
Pré Wonen streeft naar een ‘fijn thuis’ voor iedereen. We zijn een klantgerichte corporatie en gaan onze uitdagingen met overtuiging aan. Ons hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Wij staan voor een zeer goede dienstverlening naar de klanten en zoeken graag de samenwerking op met onze partners. Pré Wonen beheert circa 16.000 woningen in Haarlem, Beverwijk, Heemskerk, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort. Onze organisatie is in beweging om een betere invulling te geven aan onze waarden: gedreven, uitblinken, professioneel, co-creatie en eigenaarschap.

Wat bieden wij?
Een plezierige werkomgeving volop uitdaging. Het salaris wordt bepaald op basis van je ervaring en is conform de cao-woondiensten. Het salaris bedraagt maximaal €3.979,- bruto per maand (schaal H). Ook krijg je een Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden (PBA) waar o.a. je vakantiegeld, gratificaties (€2.741,- bruto en €341,12 netto) en welzijnsbudget (€100,-) in ondergebracht zijn. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je het budget inzet. Je krijgt bij ons kansen om jezelf te ontwikkelen en uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij. Los van functiegebonden scholing en je PBA ontvang je jaarlijks een bedrag van €900,- voor persoonlijke ontwikkeling. Dit is op te sparen tot maximaal €4.500,-. De bovengenoemde bedragen zijn allemaal op basis 36 uur per week. 

Tevens ben je automatisch lid van de personeelsvereniging en ons doorlopende vitaliteitsprogramma ‘Prenergie’. Voor de medewerkers tot een leeftijd van 35 hebben wij het platform ‘Jong Pré Wonen’ waar innovatie, informatie en gezelligheid centraal staat. Je krijgt direct een contract voor 1 jaar en bij wederzijdse tevredenheid wordt dit omgezet naar vast. 

Nieuwsgierig geworden?
Voor informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Paul Rovers, Teamcoördinator Planmatig Onderhoud, via telefoonnummer 06 52 57 20 32. Wil je reageren op de vacature? Dat kan via onze website.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

delen