Pré Wonen zoekt een Projectcontroller

voor 32-36 uur in de week

 

“Pré Wonen heeft een grote maatschappelijke meerwaarde. Iedere euro moet goed besteed worden en daar lever jij als vastgoed projectcontroller een belangrijke bijdrage aan. Vanuit de missie ‘Een fijn thuis voor iedereen’ kun je bij Pré Wonen écht het verschil maken!” - Jurgen Nieuweboer, teamcoördinator Business Control

Wat ga je doen?
Als vastgoed projectcontroller ben je directe sparringpartner binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de beheersing van de nieuwbouw, verduurzamings- en renovatieprojecten. Je werkt hiervoor intensief samen met onder andere de teams Assetmanagement, Projectontwikkeling en Financiën & Informatiemanagement.

Je controleert en optimaliseert periodieke en ad hoc sturingsinformatie met betrekking tot huidige en toekomstige projecten. Je toetst en beoordeelt (vastgoed)projectvoorstellen en voortgangsdocumenten ter voorbereiding van bestuurlijke besluitvorming. Ook zorg je voor consistentie tussen interne informatiesystemen en de juiste verwerking daarvan in de sturingsinformatie en de begroting. In de tweede lijn voer je controles uit op de meerjaren-investeringsbegroting en de totstandkoming van de marktwaardering.

Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over vastgoedprojecten, neemt deel aan projectvergaderingen en draagt zorg voor een goed verloop en invulling van deze vergaderingen. Ook neem je deel aan de diverse projecten binnen de organisatie waaronder de ontwikkeling op het gebied van rapportering omtrent de vastgoedportefeuille in Power BI.

Jij…
Je weet te overtuigen en op prettige wijze te adviseren. Je bent proactief, gedreven en nieuwsgierig en stelt kritische vragen. Je kent het verhaal achter de cijfers en weet dit te vertalen naar concrete conclusies en verbetervoorstellen. Je hebt relevante werkervaring en een financiële hbo- of wo-opleiding afgerond. Ervaring binnen het commerciële vastgoed of een woningcorporatie is een pré.

Wie zijn wij?
Pré Wonen streeft naar een ‘fijn thuis’ voor iedereen. We zijn een klantgerichte corporatie en gaan onze uitdagingen met overtuiging aan. Ons hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Wij staan voor een zeer goede dienstverlening naar de klanten en zoeken graag de samenwerking op met onze partners. Pré Wonen beheert circa 16.000 woningen in Haarlem, Beverwijk, Heemskerk, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort. Onze organisatie is in beweging om een betere invulling te geven aan onze waarden: gedreven, uitblinken, professioneel, co-creatie en eigenaarschap.

Wat bieden wij?
Een dynamische en plezierige werkomgeving volop uitdaging. Het salaris wordt bepaald op basis van je ervaring en is conform de cao-woondiensten. Het bedraagt maximaal €5.235,- bruto (schaal J) per maand o.b.v. 36 uur per week met de mogelijkheid om 4 x 9 uur te werken. Daarnaast krijg je een Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden waar o.a. je vakantiegeld, gratificatie en welzijnsbudget is ondergebracht. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je het budget inzet. Je krijgt bij ons kansen om jezelf te ontwikkelen en uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij. Je krijgt in eerste instantie een contract voor één jaar en bij goed functioneren wordt deze omgezet naar onbepaalde tijd.

Nieuwsgierig geworden?
Staan Public verzorgt voor ons de werving & selectie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Neal Hoogervorst, Recruitment Consultant bij Staan Public, via 06 242 232 52 of via nhoogervorst@staan.nl.

Wil je reageren op de vacature? Dat kan via de website van Staan Public.

Screening
Bij je indiensttreding vragen wij je om een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen. Pré Wonen zet hiervoor het proces in gang. 

delen