Pré Wonen zoekt contractbeheerder

36 uur per week

Wat ga je doen als contractbeheerder bij Pré Wonen?
De contractbeheerder is verantwoordelijk voor het beheren van de administraties van lopende contracten, de coördinatie en het leveren van input m.b.t. contracten ter ondersteuning van de teamcoördinator. Tevens fungeert hij/zij als aanspreekpunt voor vragen/problemen m.b.t. contracten vanuit huurders/leveranciers/interne stakeholders.

 • Je voert de contractadministratie;
 • Je levert voortgangsrapportages over de prestaties van leveranciers
 • Je geeft relevante input t.b.v. contractinkoop en -management;
 • Je bent het aanspreekpunt voor vragen/problemen m.b.t. contracten;
 • Je coördineert en monitort het oplossen van technische gebreken aan de installaties van ons bezit.

Het gaat om de contracten: cv/mv-ATD (automatische deuropeners)-Liften-Zonnepanelen-Intercom installaties-Hydroforen-Airco units-Groenvoorziening en Brandveiligheidsinstallaties.

Je rapporteert aan de teamcoördinator Planmatig Onderhoud.

Welke kwaliteiten heb je?

 • Je hebt goede kennis van, en ervaring met het administratief beheer van contracten;
 • Je bent digitaal vaardig;
 • Je hebt een nieuwsgierige houding en zoekt actief naar verbeteringen ;
 • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt positief kritisch naar je eigen werkwijzen en die van collega’s kijken en hierop feedback geven;
 • Je beschikt minimaal over MBO denk- en werkniveau;
 • Kennis van installatietechniek is een pré;
 • Je bent stressbestendig en werkt nauwkeurig: kwaliteit gaat boven snelheid.

Wie zijn wij?
Pré Wonen streeft voor ‘Iedereen een fijn thuis’ na. We zijn een klantgerichte, solide corporatie. Ons hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Wij staan voor een zeer goede dienstverlening naar de klanten en zoeken graag de samenwerking op met onze partners. Pré Wonen beheert circa 16.000 woningen in Haarlem, Beverwijk, Heemskerk, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort. Onze organisatie is in beweging om een betere invulling te geven aan onze waarden van gedreven, uitblinken, professioneel, co-creatie en eigenaarschap.

Wat bieden wij?
Binnen Pré Wonen zijn het de medewerkers die in een plezierige werkomgeving samen het eindresultaat bepalen. Het salaris schalen we, conform de cao-woondiensten, in op basis van ervaring en competenties en bedraagt maximaal € 3.979,-  bruto per maand (schaal H) op basis van 36 uur per week. Daarnaast krijg je een Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden waar onder andere je vakantiegeld, gratificatie (€ 2702,- bruto en € 331,62 netto) en welzijn zijn ondergebracht. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je het budget inzet. Je krijgt bij ons kansen om jezelf te ontwikkelen en uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij. Je krijgt direct een jaarcontract met de intentie deze daarna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

Inlichtingen
Voor informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Paul Rovers, Teamcoördinator Planmatig Onderhoud, via telefoonnummer 06 52 57 20 32. Wil je reageren op de vacature? Je kan uiterlijk tot 27 juni via onze website  jouw sollicitatie versturen.

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 2 juli in de ochtend, de tweede gesprekken op donderdag 8 juli in de ochtend.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 

 

 

 

 

delen