translate

Translate

Onderhoud en renovatie
De schotel is uw eigendom. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en voor eventueel letsel of schade die door de schotel wordt veroorzaakt. Als Pré Wonen onderhoud uitvoert en de schotelantenne belemmert de werkzaamheden, dan bent u verplicht de schotelantenne te (laten) verwijderen. Eventuele kosten hiervan zijn voor uw rekening.
Na onderhoud én renovatie is het uitgangspunt dat er geen gemeenschappelijk alternatief wordt aangebracht ter vervanging van individuele schotels. Ook hier geldt dat huurders alleen een schotel mogen plaatsen op een losse standaard op het balkon of in de achtertuin.

Verhuizing
Vertrekt u uit de woning bij het beëindigen van het huurcontract, dan vragen wij u de schotel te verwijderen en de eventuele schade te herstellen. De schotel kan niet worden overgedragen aan de nieuwe huurder.

Controle
U zorgt ervoor dat uw schotelantenne binnen twee weken aan de voorwaarden voldoet. Uw buurtbeheerder komt bij u langs om dit te controleren. Is dit niet het geval dan moet u de antenne direct verwijderen.

delen