"Iedereen een fijn thuis!"

De geschiedenis van Pré Wonen en haar rechtsvoorgangers begon ruim honderd jaar geleden, in 1917, met de oprichting van ‘Vooruitgang’. Een vereniging van arbeiders die het heft in eigen handen nam. De problematiek is natuurlijk anders dan 100 jaar geleden; de maatschappelijke opgave en de ambities zijn wel vergelijkbaar. Daarom zetten onze 175 medewerkers zich iedere dag in voor onze missie 'Iedereen een fijn thuis'. Wij zijn een ambitieuze organisatie die wil uitblinken in haar dienstverlening.

Ons hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben, omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Zij zijn leidend in ons denken en doen. Wij staan voor een zeer goede dienstverlening naar een diversiteit aan klanten en zoeken graag de samenwerking op met onze partners. We beheren ca 16.000 woningen in de regio Haarlem, Beverwijk, Heemskerk, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort.

Onze organisatie is in beweging om een (nog) betere invulling te geven aan onze waarden: gedreven, uitblinken, professioneel, co-creatie en eigenaarschap. Wij zoeken collega’s die graag samen werken voor onze huurders. Ben jij zo’n talent? Lever jij je bijdrage aan ‘een fijn thuis’ voor onze huurders?

Wat wij bieden
Je krijgt een Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden waar o.a. je vakantiegeld, gratificatie en welzijn is ondergebracht. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je het budget inzet. Je krijgt bij ons kansen om jezelf te ontwikkelen en uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij.

 

 

delen