Post: Papier of e-mail?


Pré Wonen verstuurt zoveel mogelijk informatie digitaal. Denk aan informatie over uw huuraanpassing, onderhoud of uw afrekening servicekosten. We versturen steeds minder op papier. Goed voor het milieu en handig voor u. U ontvangt informatie sneller en vindt alles gemakkelijk terug.

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over uw post:

1. Is deze e-mail van Pré Wonen betrouwbaar?

Wij versturen documenten altijd vanaf het e-mailadres mail@prewonen.nl. Controleer het e-mailadres van de afzender. U hoeft zich geen zorgen te maken als het afzenderadres klopt. De e-mail is niet betrouwbaar als het afzenderadres niet klopt. Een onbetrouwbare e-mail kunt u melden via www.fraudehelpdesk.nl.

Voorbeeld e-mail nieuwe documenten
Voorbeeld e-mail nieuwe documenten

2. Ik kan mijn document in de e-mail niet downloaden. Wat moet ik doen?

Als u uw document niet kan downloaden is het waarschijnlijk dat u uw webbrowser moet updaten. Heeft u na het updaten van uw webbrowser toch nog problemen om uw document te openen? Laat het ons weten via mail@prewonen.nl. Wij proberen dan samen met Postex uw probleem op te lossen.

3. Hoe wijzig ik mijn voorkeur van post naar e-mail?

U kiest zelf of u post op papier of digitaal ontvangt. Hieronder kunt u uw persoonlijke code invullen. Deze code vindt u op het voorblad van de post dat u van ons ontvangt. Na het invullen van de code kunt u aan de rechterkant van de pagina uw voorkeur kenbaar maken. U ontvangt een verificatie-mail ter bevestiging, die u moet accepteren.

Voorbeeld bevestigingsmail
Voorbeeld bevestigingsmail

4. Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

In de e-mail die u van ons ontvangt staat een link naar de pagina waar u uw documenten kunt bekijken. Op deze pagina wijzigt u ook uw e-mailadres.

Let op: Wijzigt u het e-mailadres, dan wijzigt u ook uw inlognaam voor mijnprewonen.nl. Uw wachtwoord blijft gelijk.

5. Hoe wijzig ik mijn voorkeur van e-mail naar post?

In de e-mail die u van ons ontvangt staat een link naar de pagina waar u uw documenten kunt bekijken. Aan de rechterkant op deze pagina wijzigt u ook uw voorkeur van e-mail naar post.

6. Hoe blijf ik informatie per post ontvangen?

Wilt u graag uw brieven per post blijven ontvangen? Dan hoeft u niks te doen. U blijft de informatie per post ontvangen. Het bijgevoegde voorblad bij de papieren post kunt u als niet verzonden beschouwen. U blijft dit echter wel ontvangen.

7. Ik heb geen e-mailadres. Wat moet ik doen?

Heeft u geen e-mailadres? Dan hoeft u niks te doen. U blijft de informatie per post ontvangen. Het bijgevoegde voorblad bij de papieren post kunt u als niet verzonden beschouwen. U blijft dit echter wel ontvangen.

8. Wat is Postex?

Postex is de organisatie die de post voor ons verzorgt. Wilt u meer weten over Postex, kijk dan op www.postex.com

Let op: Postex vraagt nooit naar inloggegevens of wachtwoorden. Geeft deze nooit aan anderen. Heeft u vragen of twijfelt u aan de echtheid van de poststukken? Neem dan contact met ons op.

delen