Mijn Pré WonenContactZoeken

Voor 36 uur per week

Wat ga je doen bij Pré Wonen?
Als onderdeel van team controlling ben jij medeverantwoordelijk voor het integraal risicomanagement. In dit kader toets je de beheersmaatregelen in de bedrijfsprocessen en voer je controles uit op de documenten uit de planning & control cyclus, zoals de jaarrekening en de begroting etc. Dankzij jouw inzicht in de processen herken je risico’s en geef je gevraagd en ongevraagd voorstellen voor het nemen van concrete maatregelen ter verbetering. Het huidige team bestaat uit een consultant en twee adviseurs.

Je voornaamste werkzaamheden zijn:

  • Het uitvoeren van zelfstandige audits;
  • Rapporteren en bespreken van de audits met de procesverantwoordelijke, waarbij je eens per halfjaar rapporteert aan bestuur en RvC;
  • Het signaleren van veranderingen in wet- en (nieuwe) regelgeving en het vertalen hiervan naar de organisatie en processen;
  • Je neemt deel aan ‘ad hoc’ projecten;

Daarnaast ben je als adviseur risico & procescontrol verantwoordelijk voor het toetsen van de juiste naleving van de privacywetgeving.

Wat neem je mee?
Jij bent een gedreven en stevige persoonlijkheid met een kritische blik die graag wil weten hoe het zit. Dankzij jouw geïnteresseerdheid ken je niet alleen het verhaal achter de cijfers, maar weet je ook hoe je dit kunt vertalen naar concrete maatregelen of verbetervoorstellen.

Je stapt makkelijk op mensen af en kunt goed verbinding leggen. Je kan op een overtuigende en prettige manier mensen meenemen/adviseren, zowel mondeling als op schrift. Je werkt graag samen waarbij jouw kennisoverdracht vanzelfsprekend is.

Je hebt ervaring met procesbeschrijvingen. Jouw focus is gericht op kwaliteit, controleren en het verbeteren van de (controle) processen, bijvoorbeeld d.m.v. inzet van data-analyse.

Je bent in het bezit van een HBO- of WO-diploma, bij voorkeur met accountancy en/of economische richting en hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring.

Wie zijn wij?
Pré Wonen streeft “Iedereen een fijn thuis” na. We zijn een klantgerichte, solide corporatie. Ons hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Wij staan voor een zeer goede dienstverlening naar de klanten en zoeken graag de samenwerking op met onze partners. Pré Wonen beheert ca 14.000 woningen in Haarlem, Beverwijk, Heemskerk, Bloemendaal en Heemstede.

Onze organisatie is in beweging om een (nog) betere invulling te geven aan onze waarden van gedreven, uitblinken, professioneel, co-creatie en eigenaarschap.

Wat bieden wij?
Binnen Pré Wonen zijn het de medewerkers die samen het eindresultaat bepalen. Het salaris wordt, conform de cao-woondiensten, ingeschaald op basis van ervaring en competenties en bedraagt maximaal € 4.862, -- bruto per maand (functieschaal J) op basis van 36 uur per week. Daarnaast krijg je een Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden waar o.a. je vakantiegeld, gratificatie en welzijn is ondergebracht. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je het budget inzet. Je krijgt bij ons kansen om jezelf te ontwikkelen en uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij.

Inlichtingen
Voor informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Pow Fang Chen, Concerncontroller, telefoonnummer 06-11900720.

Wil je reageren op de vacature? Je kan uiterlijk tot 10 december via onze website www.prewonen.nl/solliciteer jouw sollicitatie versturen. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur. Het eerste gesprek is op 17 december en het tweede gesprek zal zijn op 19 december. Het eventuele arbeidsvoorwaarden gesprek is in overleg.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.