Mijn Pré WonenContactZoeken

Voor 36 uur per week

Pré Wonen zoekt een Opzichter Dagelijks Onderhoud

Wat doet een Opzichter Dagelijks Onderhoud bij Pré Wonen?
In onze huizen wonen meer dan 28.000 bewoners. Wij bieden onze bewoners een schoon, heel en veilig thuis. Een Opzichter heeft hierin een grote bijdrage. Je werkt veel samen met aannemers en controleert of zij het werk volgens de afspraak uitvoeren. Als de mankementen aan onze woningen te complex of te kostbaar worden, ben jij aan zet. Jij legt de verbinding met de klant en zoekt een oplossing voor hun klacht. Met jouw communicatieve vaardigheden bied jij hen duidelijkheid over de mogelijke oplossingen. Je maakt binnen Pré Wonen deel uit van een wijkteam, waarin vanuit verschillende functies samengewerkt wordt in de wijk. Ons gezamenlijk doel is de leefbaarheid in wijken en complexen te verbeteren.

We zitten op dit moment in een ontwikkelfase, waarbij we de expertise van aannemers steeds beter weten te benutten en samen optrekken in het langdurig onderhouden van ons vastgoed.
De rol van de corporatie, in het beheer van haar vastgoed, vormt zich steeds sterker richting het goed resultaatgericht uitvragen, het beoordelen van plannen en het toetsen van kwaliteit.
In deze veranderende markt wordt van jou gevraagd om mee te bewegen.

Wat neem je mee?
Je bent een persoon die luistert, goed kan argumenteren, graag de samenwerking zoekt en partijen nader tot elkaar brengt. Voor het uitvoeren van deze functie zoeken wij een collega met een paar jaar ervaring en een stevige persoonlijkheid. Daarnaast heb je technisch inzicht, daadkracht en ben je energiek en zelfstandig. Je bent in het bezit van een Mts- opleiding.

Wie zijn wij?
Pré Wonen streeft “Iedereen een fijn thuis” na. We zijn een klantgerichte, solide corporatie.
Ons hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. Wij staan voor een zeer goede dienstverlening naar de klanten en zoeken graag de samenwerking op met onze partners.

Wat bieden wij?
Binnen een moderne netwerkorganisatie die Pré Wonen is, zijn het de medewerkers die samen het eindresultaat bepalen. Het salaris wordt ingeschaald op basis van ervaring en conform de CAO Woondiensten en bedraagt maximaal € 3.577,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week.
Daarnaast krijg je een Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden waar o.a. je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en welzijn budget is ondergebracht. Je bepaalt zelf wanneer en waarvoor je het budget inzet. Je krijgt bij ons kansen om jezelf te ontwikkelen en uiteraard horen daar goede opleidingsfaciliteiten bij.

Inlichtingen
Voor informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Peter Groeneveld, Onderhoudsmanager, telefoonnummer (088) 77 00 033.

Wil je reageren op de vacature? Je kan via onze website www.prewonen.nl/solliciteer jouw sollicitatie versturen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.