Wat vindt u van uw woning en van uw wijk? Hoe tevreden bent u over ons? Zou u vaker willen meedenken of meepraten met ons? 

Door het beantwoorden van een paar vragen zien wij wat u belangrijk vindt. En waar we het beter kunnen doen. Het is daarom erg waardevol dat u de vragenlijst invult. De vragen gaan over verschillende onderwerpen. Zo proberen we een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van wat u nodig heeft om prettig te kunnen wonen. 

Doe mee en win een cadeaubon! 
Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 10 minuten. Als dank voor uw medewerking verloten we een aantal cadeaubonnen van € 25,- onder iedereen die de vragenlijst invult. Als u een cadeaubon wint, dan ontvangt u deze automatisch. 

U start de vragenlijst door op de volgende link te klikken: www.allehuurderseenstem.nl/prewonen

Resultaten onderzoek
Uw antwoorden blijven anoniem. Wij gebruiken de resultaten om van te leren. Zo kunnen wij u en andere huurders nog beter helpen. KWH (kwaliteitscentrum voor woningcorporaties) voert dit onderzoek voor ons uit. KWH doet jaarlijks onafhankelijk en objectief onderzoek onder ruim 100.000 huurders in heel Nederland. Meer informatie vindt u op www.kwh.nl/voor-huurders.

Vragen?
Heeft u vragen over dit onderzoek? Of wilt u er meer over weten? Neem dan contact met KWH op via 010 221 03 60, of via kwh@kwh.nl. Vermeld u dan dat het gaat om het STEM onderzoek.

delen