Mijn Pré WonenContactZoeken

Pré Wonen investeert in energiebesparing en duurzaamheid. Besparen op energie is goed voor onze huurders én voor het milieu. Deze week installeerden we het eerste zonnepaneel - van in totaal 17.500 - op een woning aan de Vlietstraat in Beverwijk. We werken hierbij samen met Sungevity. We willen de komende jaren 4350 eengezinswoningen in Haarlem en Beverwijk voorzien van in totaal 17.500 zonnepanelen.

Open Dak Dag
“We informeren huurders per wooncomplex. Zij krijgen eerst informatie thuisgestuurd. Daarna kunnen ze heel laagdrempelig in hun buurt tijdens een ‘Open Dak dag’ (zie foto) vragen stellen aan ons en aan medewerkers van Sungevity’, vertellen Joost Ruissen en John de Jong van Pré Wonen. Wij betalen en regelen de plaatsing en het onderhoud van de zonnepanelen. De huurder betaalt maandelijks een klein bedrag in de servicekosten. De opbrengst is verder voor de huurder.”

Nu en in de toekomst: wat levert zonnestroom op
“Voor de huurders levert zonnestroom een besparing op in hun energieverbruik.”, vertellen Joost Ruissen en John de Jong van Pré Wonen, en natuurlijk schonere energie voor iedereen (minder uitstoot van CO2), nu en in de toekomst.”