Mijn Pré WonenContactZoeken

Met ingang van 27 november bieden een aantal corporaties, waaronder Pré Wonen, hun woningen aan via één systeem en één website: www.mijnwoonservice.nl. Zo krijgt u als woningzoekenden voor één bedrag toegang tot meer huurwoningen in een veel groter gebied. In voorbereiding op het nieuwe systeem stopt Pré Wonen per 18 juli 2018 met het huidige systeem (optiemodel). Vanaf dan is het niet meer mogelijk om opties te kopen.

Wat betekent dit voor optiehouders?
Alle woningen van Pré Wonen die in uw regio tussentijds vrij komen, blijven wij u tot 27 november 2018 aanbieden op de oude manier. Daarna vervallen uw opties en maakt u de overstap naar www.mijnwoonservice.nl. Heeft u betaald voor één of meer opties, dan kunt u (als u dat wilt) over naar het nieuwe systeem. U krijgt daarvoor nog een brief in september. U ontvangt het geld voor uw opties terug. Voor uw inschrijving in www.mijnwoonservice.nl betaalt u een vast bedrag per jaar. U neemt de datum van uw langstlopende optie mee als inschrijfdatum bij www.mijnwoonservice.nl. U krijgt een brief waar in staat wat u moet doen om dat te regelen.

Direct te huur
Direct te huur verandert nog niet. U kunt zich hiervoor blijven inschrijven. Deze woningen bieden wij op de gebruikelijke manier aan. Lees hier verder.

Meer informatie
Wilt u graag al meer lezen over het nieuwe systeem dan vindt u de praktische informatie op www.mijnwoonservice.nl. Of kijk hier voor antwoorden op uw vragen.