Mijn Pré WonenContactZoeken

WAAR KIES IK VOOR

Ingeschreven bij Pré Wonen EN Woonservice?
Dan is het belangrijk dat u een keuze maakt. De keuze hangt af van uw inschrijfduur én waar u het liefst wilt wonen. Met andere woorden: met welke van mijn huidige inschrijvingen heb ik de meeste kans op de woning die ik graag wil?

Hieronder hebben wij met drie voorbeelden de keuzes in kaart gebracht:

A. Uw inschrijfduur bij Woonservice is langer dan de duur van de langstlopende geldige optie bij Pré Wonen inclusief de 3 jaar extra.
> De inschrijfduur bij Woonservice geldt in het nieuwe systeem voor alle woningen in de nieuwe regio.
> In dit geval wilt u de inschrijving van Woonservice voortzetten.
> U hoeft niets te doen. De inschrijving bij Woonservice loopt door.
> De inschrijving bij Pré Wonen en uw geldige opties komen automatisch te vervallen.

 

B.Uw duur van de langstlopende geldige optie bij Pré Wonen is zonder de extra 3 jaar korter dan de inschrijving bij Woonservice.
> De extra 3 jaar zorgen ervoor dat de inschrijfduur voor woningen in Beverwijk/Heemskerk juist langer is dan voor woningen in de rest van de nieuwe regio.
> Uw keuze hangt af van uw woonwens.
- Wilt u het liefst een woning in Beverwijk/Heemskerk? En wilt u  de duur van uw langstlopende optie van Pré Wonen met de 3 jaar extra voor woningen in Beverwijk/Heemskerk omzetten naar uw inschrijfduur bij Woonservice? Log dan in op Mijn Pré Wonen om toestemming te geven.

- Wilt u het liefst een woning in Velsen of Zuid-Kennemerland dan kiest u ervoor uw inschrijving bij Woonservice te houden. U hoeft dan verder niets te doen. Uw inschrijving bij Woonservice loopt door en uw inschrijving en opties bij Pré Wonen vervallen automatisch.
 

C. De duur van de langstlopende geldige optie bij Pré Wonen is langer dan uw inschrijving bij Woonservice. > Deze inschrijfduur is straks geldig voor alle woningen in de nieuwe regio.
> Voor woningen in Beverwijk/Heemskerk komen daar de 3 extra jaren nog bovenop.
> U maakt met de duur van uw langstlopende optie (omgezet naar inschrijfduur in het nieuwe systeem) bij Pré Wonen de meeste kans op een woning.
> In dit geval wilt u de inschrijving van Pré Wonen voortzetten. Log dan in op Mijn Pré Wonen om toestemming te geven..

U staat ingeschreven bij WonenInVelsen EN u heeft opties bij Pré Wonen Beverwijk/Heemskerk?
Dan is het belangrijk dat u weet hoe lang de inschrijfduur is van uw langstlopende nog geldige optie. En dat u bepaalt waar u het liefst wilt wonen. Heeft u niet de juiste informatie of twijfelt u aan uw keuze? Neem dan contact op met Pré Wonen.

U staat inschreven bij Wonen in Velsen EN Woonservice EN u heeft opties bij Pré Wonen Beverwijk/.Heemskerk
Dan is het belangrijk dat u weet of uw inschrijving nog geldig is bij de verschillende aanbieders en hoe lang uw inschrijfduur is. Heeft u niet de juiste informatie of twijfelt u aan uw keuze? Neem dan contact op met een van de corporaties.