Mijn Pré WonenContactZoeken

Groen en ruim wonen in Haarlem


Prettig en comfortabel wonen in een levendige en groene buurt. Waar kinderen veilig op straat kunnen spelen in een fijne omgeving. Een wijk voor jong en oud, waar alles dicht bij de hand is. Dat kan in Parkwijk, want hier bouwt Pré Wonen het nieuwbouwproject De Groene Linten. 

De mooie comfortabele nieuwe huizen grenzen direct aan het Reinaldapark en de brede straten en groene ruimtes krijgen een parkachtige uitstraling. Grote bomen als de zelkova, linde of prunus worden tussen de bestaande bomen aangeplant. Samen met het winkelcentrum en de goede voorzieningen voor kinderen en ouderen wordt het Haarlemse Parkwijk de komende jaren een wijk waar iedereen wel wil wonen.

Feestelijke opening

Haarlem is hoofdstad van de provincie Noord-Holland. In deze middelgrote stad, die al jaren achtereen is verkozen tot beste winkelstad van Nederland, is het prettig wonen en leven. Traditie en cultuur zijn er rijk vertegenwoordigd. Het eeuwenoude centrum van Haarlem is benoemd tot beschermd stadsgezicht, waardoor ook de oude allure en sfeer bewaard is gebleven.