Mijn Pré WonenContactZoeken

Hieronder staan onze nieuwbouwprojecten. 

Hof van Egmond, Haarlem

Achter de gevels van 154 monumentale woningen uit de jaren 20 bouwt Pré Wonen 162 nieuwe, grotere, energieneutrale woningen. Beperking energieverbruik door: compacte bouwvorm en volledige isolatie van gevels en daken / elektrische warmtepomp, vloerverwarming, luchtdicht, zonnepanelen / maximaal gebruik van energie uit duurzame bronnen: aardwarmte en zonne-energie /van Energielabel E naar A++.

Filmverslag aanpak proefwoningen Hof van Egmond
Beelden zeggen meer dan woorden. Daarom heeft Pré Wonen 7 filmverslagen online gezet van de aanpak van de proefwoningen in de Pladellastraat. Deze geven de bewoners een goed beeld hoe een hoogniveau momumentenrenovatie wordt aangepakt.

Spreekuur
In de oneven weken is er op woensdagochtend van 09.00-10.00 uur spreekuur in de modelwoning aan de Pladellastraat 4. Een medewerker van Pré Wonen beantwoordt vragen van bewoners. Elke maandag kunnen bewoners met technische vragen terecht bij de uitvoerder van Bouwbedrijf Van Lith in de bouwkeet aan de Diederikstraat 16.

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief-Hof-van-Egmond-mei-2018.pdf
Nieuwsbrief-Hof-van-Egmond-september-2017.pdf
Nieuwsbrief-Hof-van-Egmond-februari-2017.pdf
Nieuwsbrief-Hof-van-Egmond-november-2016.pdf
Nieuwsbrief-Hof-van-Egmond-juni-2016.pdf
Nieuwsbrief-Hof-van-Egmond-januari-2016.pdf

Marinehospitaal, Overveen

Het terrein in Overveen waar vroeger het Marinehospitaal stond wordt momenteel  getransformeerd naar een woonlocatie. Pré Wonen realiseert op het terrein 8 appartementen voor Stichting Dol-fijn (woongroep van acht jongeren met een verstandelijke beperking) en 23 seniorenappartementen. BAM bouwt op dit terrein diverse koopwoningen.  Het is een historische plek, nabij voorzieningen voor dagelijkse boodschappen, openbaar vervoer en horeca. 

De appartementen
Een deel van de appartementen heeft uitzicht op de natuurlijke waterpartij en een deel van de appartementen bevindt zich aan de spoorzijde. Ze zijn als volgt ingedeeld;

  • ruime 3-kamer appartementen  tussen de 70 en 80 m2 met buitenruimte.
  • woonkamers met open keuken variërend van 32m2 tot 37m2.
  • 2 slaapkamers variërend van 7,55m2 tot 15 m2.
  • alle appartementen op de etages zijn met de  lift bereikbaar.
  • 1 eigen parkeerplaats op het binnenterrein.

LET OP: De minimale leeftijd is 55 jaar en er is geen huurtoeslag mogelijk!

De oplevering is naar verwachting derde kwartaal 2018. 

Beschikbare bouwnummers: de volgende bouwnummers zijn nog beschikbaar. Deze staan op www.mijnwoonservice.nl. De plattegronden vindt u hieronder. 

3e etage

4e etage

Gevelaanzichten:

Plantagebuurt, Beverwijk

Pré Wonen bouwt de komende jaren diverse nieuwe woningen in de wijk Kuenenplein-Plantage. Alle informatie leest u op: www.kpmijnstek.nl.

De Groene Linten, Haarlem

Pré Wonen vervangt 193 eengezinswoningen aan de Jan Sluyterslaan en omliggende straten door 218 nieuwbouwwoningen in de sociale huur, vrije sector huur en koop. Dit gebeurt in fases. Alle informatie leest u op: www.degroenelinten.nl. De bouw van fase 4 is in volle gang: 11 sociale huurwoningen (verhuurd) en 34 koopwoningen (verkocht). Half april start de bouw van fase 5: 14 sociale huurwoningen (verhuurd) en 32 koopwoningen (verkocht).

  • In fase 6 komen 33 koopwoningen en 13 sociale huurwoningen (verhuurd). De geplande start bouw is april 2019. Naar verwachting start de verkoop rond het vierde kwartaal 2018. Interesse in een koopwoning? U kunt zich hier inschrijven als geïnteresseerde.