Mijn Pré WonenContactZoeken

Een greep uit onze lopende nieuwbouw- en renovatieprojecten. 

Plantagebuurt, Beverwijk

Pré Wonen bouwt de komende jaren diverse nieuwe woningen in de wijk Kuenenplein-Plantage. Alle informatie leest u op: www.kpmijnstek.nl.

De Groene Linten, Haarlem

Pré Wonen vervangt 193 eengezinswoningen aan de Jan Sluyterslaan en omliggende straten door 218 nieuwbouwwoningen in de sociale huur, vrije sector huur en koop. Dit gebeurt in fases. Alle informatie leest u op: www.degroenelinten.nl.

Staalstraat - De Bazellaan, Haarlem

Pre Wonen en aannemer KBM Groep zijn gestart met nieuwbouw in De Staalstraat en De Bazellaan in Parkwijk. De komende jaren maken de vier blokken portiekflats plaats voor nieuwbouw. Alle nieuwe woningen worden energiezuinig en gasloos en zijn bereikbaar met een lift. De vernieuwing gebeurt in 4 fases. De eerste flat is inmiddels gesloopt. We starten op deze locatie half juli 2019 met het bouwen van het eerste blok nieuwe woningen. Oplevering is rond mei/juni 2020. Daarna volgt de sloop en nieuwbouw van blok 2 (Staalstraat 19 t/m 33) en blok 3 (De Bazellaan 15 t/m 25). Bewoners uit de flats die worden gesloopt krijgen voorrang op de nieuwbouw. Wat er op de locatie van de vierde flat (De Bazellaan 29 t/m 51) komt is op dit moment nog niet bekend. Hier zijn nog geen definitieve keuzes voor gemaakt. Ook moet er nog afstemming met de gemeente plaatsvinden. Als hier meer duidelijk over is plaatsen we hier informatie over.

Een greep uit de opgeleverde nieuwbouw- en renovatieprojecten in 2018: