Lettergrootte  AAA | Contact
 

DIRECT BESCHIKBAAR

Koopwoning

Koopwoning

Bennebroek
Schoollaan 99
€239.000,- k.k.

Alle koopwoningen

Vrije sector huurwoning

Vrije sector huurwoning

Heemskerk
Merel appartementen
€ 738,-

Alle vrije sector huurwoningen

 

NIEUWS

In totaal zijn er rond de 120 huurders die al 50 jaar een woning huren bij Pré Wonen. Manager Wonen, Jos Dekker: “Wij vinden het erg bijzonder dat er zoveel mensen zijn die al 50 jaar bij ons huren. Daarom wilden we deze trouwe huurders graag in het zonnetje zetten.”

Wat keken zij hun ogen uit, de kinderen van de Brede School Parkrijk. Gisteren namen zij een kijkje bij de spiksplinternieuwe woningen van De Groene Linten, het nieuwbouwproject van Pré Wonen aan het Martin Monnickendamplein in Parkwijk. Tijdens een les over hun wijk vertelde de projectleider alles over het bouwen van deze huizen. Ze zijn namelijk in de fabriek gebouwd (prefab) en op de bouwplaats in elkaar gezet. Daar komt heel wat bij kijken.  

Op 1 januari 2015 kunt u het nieuwe jaar goed beginnen in de Molenplas. Ja, erin, want om de derde Nieuwjaarsduik tot een succes te brengen zijn er enthousiaste duikers, plonsers, poedelaars en bommetjes nodig. Om 14.00 uur start de registratie en om 15.00 uur duikt iedereen het water in.

 
volg ons op Twittervolg ons op Facebook

VOLG ONS