Lettergrootte  AAA | Contact
 

DIRECT BESCHIKBAAR

Koopwoning

Koopwoning

Haarlem
Leonardo Da Vinciplein 82
€ 161.250,- k.k.

Alle koopwoningen

Vrije sector huurwoning

Vrije sector huurwoning

Beverwijk
Laan van Broekpolder 250
€969,66

Alle vrije sector huurwoningen
 

 

NIEUWS

Op vrijdag 6 maart 2015 bestaat VINCI 73 precies 1 jaar. Op deze feestelijke dag trakteren we iedereen op een lekker gebakje! We hebben leuke kortingsacties en vertellen u graag meer over de buurtfunctie van VINCI 73. Komt u ook?

VINCI 73
Leonardo da Vinciplein 73 in Haarlem (Meerwijk)
Openingstijden 6 maart: 11.00 -20.00 uur.

Rijdt u langs de Beverwijkse Oostertuinen in de wijk Kuenenplein-Plantage? Dan ziet u daar vanaf afgelopen donderdagmiddag hekken staan rondom de 32 verouderde duplexwoningen aan de Oostertuinen 38-68a. Na sanering start over enkele weken de daadwerkelijke sloop van deze woningen die al ‘gestript’ zijn van koper en andere waardevolle onderdelen. In opdracht van woningcorporatie Pré Wonen bouwt HSB Volendam er vanaf september 17 nieuwe koopwoningen. Momenteel zijn er ruim 30 inschrijvingen voor de woningen. Pré Wonen geeft de wijk een nieuwe impuls onder de noemer Kuenenplein-Plantage ‘míjn stek’.

Op woensdag 28 januari 2014 organiseerde Pré Wonen de jaarlijkse ontmoeting met bewonerscommissies in hotel Van der Valk in Haarlem. Tijdens de bijeenkomst werden de leden bedankt voor hun inzet in het afgelopen jaar. Met bijna 130 leden van bewonerscommissies uit de regio’s Zuid-Kennemerland en IJmond was de opkomst goed en kijken we terug op een geslaagde avond.

 
volg ons op Twittervolg ons op Facebook

VOLG ONS