Lettergrootte  AAA | Contact
 

DIRECT BESCHIKBAAR

Koopwoning

Koopwoning

Haarlem
Leonardo Da Vinciplein 82
€ 161.250,- k.k.

Alle koopwoningen

Vrije sector huurwoning

Vrije sector huurwoning

Beverwijk
Laan van Broekpolder 250
€969,66

Alle vrije sector huurwoningen
 

 

NIEUWS

Vanwege een grote stroomstoring in Noord-Holland op vrijdag 27 maart 2015 was Pré Wonen lange tijd niet bereikbaar. Gelukkig is dit rond 15.00 uur weer opgelost.

5 leerlingen van groep 7 van Brede School Parkrijk in het Haarlemse Parkwijk, kregen donderdag 26 maart een ochtend ‘bliksemstage’ in het Beverwijkse Kuenenplein-Plantage. Na ontvangst in buurtcentrum Wijk aan Duin kregen de leerlingen uitleg van medewerkers van het Sociaal team en Pré Wonen over hun werk én samenwerking. Daarna namen de leerlingen een kijkje in de wijk en ten slotte tekenden en presenteerden ze hun eigen droomwoning. Pré Wonen organiseert sinds 2012 bliksemstages in samenwerking met JINC, die kinderen wil laten kennismaken met de arbeidsmarkt.

Deze week wapperden er 10 nieuwe vlaggen in een deel van Parkwijk. Want daar zijn de eerste vrije sector woningen van De Groene Linten opgeleverd. Mirjan Wesseling en Mart Kranenburg zijn de trotse bewoners van een van de eengezinswoningen. De woning staat aan het Willem Hofkerpad, een nieuwe straatnaam in Parkwijk.

 
volg ons op Twittervolg ons op Facebook

VOLG ONS